Resultaten voor gemeente haarlem wateroverlast

 
 
gemeente haarlem wateroverlast
Water en Klimaatadaptatie - programma september ABC Architectuurcentrum Haarlem.
Er is plaats voor 20 personen, dus geef je snel op via deze link. Wateroverlast in de stad. Informatiebijeenkomst over overtollig regenwater en grondwaterstanden. Woensdagavond 25 september -20.00-22.00 uur zaal open 19.30 uur. Locatie: ABC, Groot Heiligland 47 Haarlem. Toegang: € 5,-, MK en ABC-vrienden € 3,-., Aanmelden noodzakelijk: via management@architectuurhaarlem.nl. Een veelvuldig probleem in ons land vormt de houten paalfunderingen waarop een groot deel van de bestaande woningen staan. Verschillende grondwaterstanden door bemaling en droogteperioden kunnen een grote bedreiging vormen. eigenaren zien grote investeringen op hen afkomen bij calamiteiten met de grondwaterstanden en zullen bereid moeten zijn ook stappen te nemen. Gemeenten, hoogheemraden zullen bij eigenaren draagvlak moeten creëren en gezamenlijk optrekken om te komen tot adequate oplossingen om veilig te blijven wonen en droge voeten te houden. Sprekers onder voorbehoud: Klaas Dekkers Gemeente Beverwijk, Gerard van Bruggen Hoogheemraadschap Rijnland en deskundigen van de Gemeente Haarlem.
Water en groen.
Via https://www.rainproof.nl/toolbox/maatregelen: kun je als bedrijf maatregelen vinden om wateroverlast te helpen voorkomen. Altijd op de hoogte met onze e-mailnieuwsbrief. Houd mij op de hoogte met de e-mailnieuwsbrief. Lets do business. Duurzaam en circulair. Hinder en overlast melden. T: 31 0 23 525 7826. Lets do business. Ondernemen in Haarlem.
Fichier Een: lokale wolkbreuk boven Santpoort Rijksweghoek Hagelingerweg zorgt voor wateroverlast. NL-HlmNHA 54012358.JPG - Wikipédia.
Ce fichier et sa description proviennent de Wikimedia Commons. Accéder au fichier sur Commons. Description Een lokale wolkbreuk boven Santpoort Rijksweghoek Hagelingerweg zorgt voor wateroverlast. Collectie Collectie Fotoburo de Boer. Beschrijving Een lokale wolkbreuk boven Santpoort Rijksweg/hoek Hagelingerweg zorgt voor wateroverlast.
Grondwateroverlast Gemeente Haarlemmermeer.
Staat er water in uw kelder, kruipruimte of tuin? Of heeft u last van vocht in huis? Lees hieronder wat u er zelf aan kunt doen. Is de gemeente verantwoordelijk of ben ik zelf verantwoordelijk? Grondwater in uw wijk. Hoogheemraadschap van Rijnlandzorgt ervoor dat het grondwater in gemeente Haarlemmermeerniet te hoog en niet te laag staat. De gemeente is verantwoordelijk voor het grondwater in de openbare ruimte. Is er grondwateroverlast in een wijk of kern? Meld het met de knop bovenaan deze pagina of bel 0900 1852. Danbekijkt de gemeente welke maatregelen nodig zijn. Water op uw terrein. Voor wateroverlast op eigen terrein bent u zelf verantwoordelijk.
'Goed' voorbeeld doet goed volgen'' voor een groener Haarlem - Stichting Steenbreek. Facebook. Instagram. LinkedIn. Twitter.
Voor deze campagne onder de naam 'Steenbreek023' zoekt het Platform Haarlem Groener, dat voornamelijk gedragen wordt door vrijwilligers, de samenwerking met zoveel mogelijk lokale en regionale partijen die zich ook bezighouden met klimaat, wateroverlast, natuur en milieu en het verstevigen van de sociale cohesie. Het platform krijgt hiervoor een kleine subsidie van de gemeente.
Wateroverlast - Dorpsraad Zwanenburg - Halfweg.
Clubs en culturele organisaties. Home - Projecten - Wateroverlast. Gedurende de afgelopen jaren is er rond de kruising Marialaan en Kastanjelaan hebben bewonersveschillende keren last gehad van ondergelopen woningen. Op 11 en 28 juli 2014 gebeurde dit weer, twee maal vlak achter elkaar. Naar aanleiding daarvan heeft de dorpsraad een brief naar de gemeente gestuurd met het dringende verzoek dit probleem op te lossen.
Groen-in-de-stad-spreekuur, samen aan de slag tegen klimaatverandering.
Als we nu maatregelen nemen, kunnen we er samen voor zorgen dat de extreme weersomstandigheden niet tot wateroverlast en gezondheids schade leiden. De gemeente kan dat niet alleen, maar doet dat met bewoners en ondernemers. De open ruimte, maar mogelijk ook de daken van onze stad, moet aangepakt worden. 'Het' klimaat verandert, dat zien we ook in Haarlem.
Steenbreek023 - Steenbreek023 Natuur, Tuin en Landschap - HaarlemSteenbreek023 Haarlem Steenbreek023.
Voor Steenbreek023 heeft PHG, dat voornamelijk gedragen wordt door vrijwilligers, de samenwerking opgezocht met zoveel mogelijk lokale en regionale partijen die zich ook bezighouden met klimaat, wateroverlast, natuur en milieu en het verstevigen van de sociale cohesie. Het platform krijgt hiervoor een kleine subsidie van de gemeente. Steenbreek023 Platform Haarlem Groener.
Leidsebuurt Haarlem - Voor en door bewoners van de Leidsebuurt.
13 juli 2022 13 juli 2022. Aan de Leidsevaart, ter hoogte van het Boterplein heeft de gemeente Haarlem drie iepen gekapt. De bomen waren helaas aangetast met de iepenziekte. Om verspreiding van de ziekte te voorkomen, moesten de bomen verwijderd worden.,
Tuinvergroeners krijgen vaker subsidie - Haarlem updates.
redactie - 14 juni 2022. Gemeente Blijverslening helpt mensen langer zelfstandig thuis te wonen. redactie - 13 juni 2022. Haarlem Filmprogramma Schuur week 23. redactie - 13 juni 2022. Bedrijven Nick van Katswaarde junior projectmanager bij The Locals in Haarlem.
Storm op komst! Zo kun je storm- en waterschade melden in Haarlem - indebuurt Haarlem.
Je kunt- op werkdagen - op even bellen naar de gemeente via 14 023. Weet je niet zeker of jouw melding een spoedgeval of geen spoedgeval is? Hieronder vind je een handig overzicht met wanneer je wie mag bellen. Meer over storm in Haarlem.:
Park Schoterbos Haarlem Buro Sant en Co.
Jan Gerritszlaan, de Delftlaan en de Jan Gijzenvaart. Het Schoterbos is een belangrijk park voor de bewoners van Haarlem Noord. Het was niet alleen de opdracht om het park te verbeteren maar ook om dit gezamenlijk met bewoners en stakeholders te bereiken. Het huidige stadspark heeft last van wateroverlast, is slecht toegankelijk en er zijn veel zieke bomen.

Contacteer ons