Resultaten voor gemeente haarlem wateroverlast

 
 
gemeente haarlem wateroverlast
'Goed' voorbeeld doet goed volgen'' voor een groener Haarlem - Stichting Steenbreek. Facebook. Instagram. LinkedIn. Twitter.
Voor deze campagne onder de naam 'Steenbreek023' zoekt het Platform Haarlem Groener, dat voornamelijk gedragen wordt door vrijwilligers, de samenwerking met zoveel mogelijk lokale en regionale partijen die zich ook bezighouden met klimaat, wateroverlast, natuur en milieu en het verstevigen van de sociale cohesie. Het platform krijgt hiervoor een kleine subsidie van de gemeente.
gemeente haarlem wateroverlast
Grondwateroverlast Gemeente Haarlemmermeer.
Staat er water in uw kelder, kruipruimte of tuin? Of heeft u last van vocht in huis? Lees hieronder wat u er zelf aan kunt doen. Is de gemeente verantwoordelijk of ben ik zelf verantwoordelijk? Grondwater in uw wijk. Hoogheemraadschap van Rijnlandzorgt ervoor dat het grondwater in gemeente Haarlemmermeerniet te hoog en niet te laag staat. De gemeente is verantwoordelijk voor het grondwater in de openbare ruimte. Is er grondwateroverlast in een wijk of kern? Meld het met de knop bovenaan deze pagina of bel 0900 1852. Danbekijkt de gemeente welke maatregelen nodig zijn. Water op uw terrein. Voor wateroverlast op eigen terrein bent u zelf verantwoordelijk.
Herinrichting Schoterbos.
Gemeente Haarlem Gebiedsontwikkeling en Beheer. Het is vlak voor de grote vakantie. We zijn benieuwd. Als achtergrond voor het aanpakken van de wateroverlast is het rapport intergraal waterplan Haarlem 2014 beschikbaar. Het Schoterbos wordt opnieuw ingericht. Hiervoor wordt door de gemeente een bestemmingsplan gemaakt.
Wateroverlast meldingen in Haarlem - Oozo.nl.
Brandweer met gepaste spoed naar Stephensonstraat in Haarlem vanwege wateroverlast. Maandag 4 april 2022 om 01:46.: Afkomstig van 112. Op 4 april 2022 om 01:45: is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Stephensonstraat te Haarlem. Haarlem Houtvaartkwartier Natuurkundigenbuurt-oost. Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio? Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Haarlem. Wijken in Haarlem. Waarder- en Veerpolder. Meer nieuws in Haarlem. Alle bedrijven in Haarlem. Al het nieuws in Haarlem. Alle evenementen in Haarlem. Alle gezochte personen in Haarlem. Alle faillissementen in Haarlem. Alle woningen in Haarlem. Alle bedrijfspanden in Haarlem. Alles over de 12 provincies. De 12 hoofdsteden. Meld incident of verdachte situatie. Publiceer je eigen nieuws. Meld een evenement aan. Meld je bedrijf aan op Oozo.nl. Faillissementen per gemeente.
Bloembakken, boomspiegels en andere groenparticipatie - Gemeente.nu.
Een groene buurt nodigt uit om te bewegen, is goed voor mens, dier en milieu, én helpt in de strijd tegen wateroverlast. Genoeg reden voor deze gemeenten om actief aan de slag te gaan met 'groenparticipatie: inwoners die helpen met het aanleggen of onderhoud van groenvoorzieningen. Adopteer een Haarlemse boomspiegel. In de gemeente Haarlem kun je als inwoner op verschillende manieren groen participeren.
Nudge - Uitreiking Hansje Brinker Prijs.
zijn preventieve maatregelen tegen wateroverlast ontzettend belangrijk en deze campagne sloot daar dan ook goed op aan. De Vrije School Kleverpark in Haarlem heeft met hun plan' '' Natuurlijk Vrij Speelplein een fantastische tweede plaats behaald. Leerkrachten en ouders van deze startende dependance hebben gezamenlijk een oplossing bedacht voor een groen schoolplein. Hierbij staan spelende kinderen centraal, in harmonie met de inheemse natuurlijke leefomgeving. Maarten Noordhuis van de Gemeente Haarlem reikte vol trots deze prijs t.w.v.
Water en Klimaatadaptatie - programma september ABC Architectuurcentrum Haarlem.
Er is plaats voor 20 personen, dus geef je snel op via deze link. Wateroverlast in de stad. Informatiebijeenkomst over overtollig regenwater en grondwaterstanden. Woensdagavond 25 september -20.00-22.00 uur zaal open 19.30 uur. Locatie: ABC, Groot Heiligland 47 Haarlem. Toegang: € 5,-, MK en ABC-vrienden € 3,-., Aanmelden noodzakelijk: via management@architectuurhaarlem.nl. Een veelvuldig probleem in ons land vormt de houten paalfunderingen waarop een groot deel van de bestaande woningen staan. Verschillende grondwaterstanden door bemaling en droogteperioden kunnen een grote bedreiging vormen. eigenaren zien grote investeringen op hen afkomen bij calamiteiten met de grondwaterstanden en zullen bereid moeten zijn ook stappen te nemen. Gemeenten, hoogheemraden zullen bij eigenaren draagvlak moeten creëren en gezamenlijk optrekken om te komen tot adequate oplossingen om veilig te blijven wonen en droge voeten te houden. Sprekers onder voorbehoud: Klaas Dekkers Gemeente Beverwijk, Gerard van Bruggen Hoogheemraadschap Rijnland en deskundigen van de Gemeente Haarlem.
Tuinvergroeners krijgen vaker subsidie - Haarlem updates.
redactie - 14 juni 2022. Gemeente Blijverslening helpt mensen langer zelfstandig thuis te wonen. redactie - 13 juni 2022. Haarlem Filmprogramma Schuur week 23. redactie - 13 juni 2022. Bedrijven Nick van Katswaarde junior projectmanager bij The Locals in Haarlem.
Storm op komst! Zo kun je storm- en waterschade melden in Haarlem - indebuurt Haarlem.
Je kunt- op werkdagen - op even bellen naar de gemeente via 14 023. Weet je niet zeker of jouw melding een spoedgeval of geen spoedgeval is? Hieronder vind je een handig overzicht met wanneer je wie mag bellen. Meer over storm in Haarlem.:
Wateroverlast - Dorpsraad Zwanenburg - Halfweg.
Clubs en culturele organisaties. Home - Projecten - Wateroverlast. Gedurende de afgelopen jaren is er rond de kruising Marialaan en Kastanjelaan hebben bewonersveschillende keren last gehad van ondergelopen woningen. Op 11 en 28 juli 2014 gebeurde dit weer, twee maal vlak achter elkaar. Naar aanleiding daarvan heeft de dorpsraad een brief naar de gemeente gestuurd met het dringende verzoek dit probleem op te lossen.
Steenbreek023 - Steenbreek023 Natuur, Tuin en Landschap - HaarlemSteenbreek023 Haarlem Steenbreek023.
Voor Steenbreek023 heeft PHG, dat voornamelijk gedragen wordt door vrijwilligers, de samenwerking opgezocht met zoveel mogelijk lokale en regionale partijen die zich ook bezighouden met klimaat, wateroverlast, natuur en milieu en het verstevigen van de sociale cohesie. Het platform krijgt hiervoor een kleine subsidie van de gemeente. Steenbreek023 Platform Haarlem Groener.
Projecten - Verhalen Delen in de Wijk.
Melding doen van overlast in de buurt. Op de internetpagina van de gemeente Haarlem kunt u online melding doen over problemen of overlast in uw woonomgeving. Dit kan bijvoorbeeld gaan over straatverlichting of een stoep die met een rolstoel niet makkelijk te gebruiken is. Maar ook afval, parkeeroverlast, slecht wegdek, wateroverlast of bomen etc.

Contacteer ons